Wie zijn wij?

Hallo daar!

Leuk dat je op deze blog terecht bent gekomen! Op deze pagina leer je ons vanbinnen en vanbuiten kennen. Heb je nog een vraagje of wil je per se iets weten, vraag er dan maar op los in de comments.

Nu, wie zijn wij? Wij zijn twee 17-jarige meisjes met een passie voor bloggen. De eerste, Annie, heeft Venetiaans blond haar, kan geen 200 meter wandelen zonder ergens over te struikelen en is ongeveer een halve meter groter dan Ellie. Haar hobby's zijn fitness, lopen en alles wat goed is voor je lichaam, (behalve yoga, daar houdt ze niet meer van sinds ze tijdens de les in slaap viel en begon te snurken in een volle zaal chakra's en levensbomen.) haar grootste hobby is echter iets wat minder goed is voor het lichaam, namelijk bakken. Alles wat suiker en chocolade bevat stopt ze met plezier in haar oven en bestrooit ze met glazuur als een volleerde glazuurstrooier.

Ellie is, zoals eerder gezegd, nogal klein. Al wil ze dat zelf niet geweten hebben. Ze heeft blond haar en heeft een ondefinieerbare oogkleur. (Is het groen? Is het blauw? is het grijs? Nobody knows) Ook zij heeft moeite met voortbewegen zonder te vallen en ook zij houdt van eten. Sport vindt ze ook wel oké, zolang er geen zweet aan te pas komt. Ellie houdt dus wel van yoga, want wie zit er nu niet graag een uurtje in lotushouding om dan te kunnen zeggen dat je een uur lang intensief gesport hebt. Heerlijk. Ellie is gepassioneerd door schrijven, lezen en reizen. Op vrije momenten kan je haar vaak ergens op een bankje in het park, voor de tv of in de zithoek vinden. Ze houdt ervan om in kookboeken alle gerechten die ze wil maken aan te duiden, al weet iedereen dat ze zelden effectief iets maakt (koken is niet haar grootste talent, tijdens een van haar zeldzame pogingen is ze erin geslaagd de frietketel te doen smelten.)

Zo, nu weet je wat meer over ons. Veel plezier op onze blog!

-Annie en Ellie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten